vineri, 19 septembrie 2008

Exerciţiu de imaginaţie

Ce faci cînd lucrurile vin ca tăvălugul. Cînd telefoanele sună încontinuu. Cînd toată lumea vrea ceva. Cînd tu trebuie ca singur, din căuşul cenuşiu al creierului tău, să scoţi permanent ceva lucios care să lucească permanent. Cînd, după ce ai făcut tot ceea ce depindea de tine, totul porneşte de la capăt, înainte ca să capeţi acel al răgaz pentru ca încă o sinapsă să se lege demn, egal...

7 comentarii:

Anonim spunea...

THC in niciun caz... :P

Totusi cred ca stii si tu, ca deh ...esti "femeie batrana" intr'ale gandirii, totul depinde de cum interpretezi contextul.
Il vezi "grav"..?! Atunci grav o sa fie. Il abordezi detasat..?! Atunci detasat vei continua si tot detasat vei ajunge la final.

Hai sa fie'ntr'un Rolex, ca'i ceas bun si sa ai un sfarsit de saptamana asa cum ti'l doresti!



>:)

Unknown spunea...

Pai ce sa faci mah, tragi aer in piept si dai mai departe, ca asta e viata noastra, un sir de momente d-astea, sparte uneori de cite un respiro pe care-l numim fericire. Hai ca duminica seara o sa fie un moment d-ala... ;)

Ionouka spunea...

Draga mea, eu am postat si comentariul de mai devreme, doar ca din greseala ramasesem logata cu contul lui Razvan. Asa ca imi asum!

Anonim spunea...

@ everybody... pai, aia si fac, trag aer in piept si merg mai... sa zice, departe. cit de departe ramine sa vedem :) multumesc de trecere!

Anonim spunea...

Imparte totul cu prietenii, ca de-aia-i ai si-i intretii! Io asa zic...

Anonim spunea...

Dar iti dai seama cum ar fi daca nu ti-ar mai zbarnai telefonul pentru o saptamana? Cum ar fi daca nimeni nu ti-ar mai cere ajutorul sau gasirea unei solutii bune sau rapide? Cred ca iti poti imagina. Am fi doar niste molecule ragaind a bere ca o concluzie dupa o film prost.
Asa ca...TRAIESTE!

Anonim spunea...

hai ca ai reusit sa ma faci sa rid cu glas. chiar... ce mai concluzie. si macar daca era vreme de bere, acu e de vin sau tuica fiarta, ce sa mai...