luni, 11 ianuarie 2010

Urări tardiv de tîrzii

Uite că m-am trezit şi io cu urările. Dar să ştiţi că e viaţă şi dincolo de blogosferă. Dar e una cam nasoală care, la mine, a fost bine condimentată cu un sucevean beat ori drogat care a dat cu spatele pînă mi-a făcut botul la laptopul meu smart muci. Varză cu carne. Franjuri. Şi mergea cu doi kilometri la oră, cu laterala spre mine, belindu-şi ochii bovini prin geam de mă vedea de pe partea pe care stătea, de am zis, mă, n-are cum să fie el aşa de prost să mă raşcheteze cu laterala lui pe bot. Ei aş, chiar aşa de prost era. Incredibil de prost, vă zic cinstit. Aşa că a doua zi m-am întreţinut la secţia de poliţie de pe Candiano Popescu care nu mai e pe Candiano Popescu, ci pe cheiul gîrlii, cu un nene cu caşchetă, care mi-a făcut documente multe şi promisiuni ferme că ăla o să păţească oareşce că a plecat şi n-a vrut să ne înţelegem ca oamenii. Mdeh... Dar să ştiţi că poliţia rutieră e chiar uochei. Adică a fost cu mine. Că mi-era că reiese, doamne feri, că e vina mea si atît îmi trebuia. M-au cercetat şi dacă mai am puncte. Păi cînd doamne iartă-mă să le fac? Că-s începătoare, domn poliţist. Ete aşa. 

Deci, ziceam că vă urez. Să fiţi sănătoşi şi să aveţi parale de cheltuit pe toate prostiile şi, în rest, nu vă zic să vi se îndeplinească toate dorinţele, că cine ştie ce prostii vreţi şi tot pe mine pică măgăreaţa.

4 comentarii:

lissa spunea...

bine ai venit ! iaca , botezul tau pe drumurile patriei a fost facut in grafice..ma si miram ca trecusera vreo 3 zile si nu se intamplase nimic...Incepeam sa te banuiesc ca tii permisu' la naftalina..Era inevitabil ca scapatul mobilului pe jos..Fara legatura cu talentul sau netalentul tau la sofat.
E bine a fost doar atat, e FOOARTE bine. Inseamna ca nu te vei lasa de sportul asta...
Acum ar trebui sa ai parte de cel putin 3 luni de PACE. Iti doresc sa fie 33! ..de ani!poop

vasilissa spunea...

lissa, ideea e ca daca pornesti de la premisa ca ailalti din trafic stiu ce fac, ti-o iei. io m-am invatat minte. de-acum consider ca toti ceilalti sint imbecili, beti sau drogati. pentru ca sansele sa te intilnesti cu aia normali, ca si in viata, sint aproape nule. :)iar de circulat, circul zilnic. mai am nitel si duc si gunoiul cu masina.

Unknown spunea...

Circuli si circuli bine, cu gunoiul nu te duci tu niciodata, iar masina lu' barbat-tu nu cred sa intre in scara blocului, asa ca las-o doar pe drumurile patriei, nu o baga si in bloc ca sa pui sacul cu gunoi in ea si sa te duci vreo juma de metru la ghena> La noi in cartier pusese unu un afis pe gardul din spatele locului lui de parcare pe care scria: gheena e vis-avis>

vasilissa spunea...

@nina, asa e, nu duc io gunoiul. de altfel, ar fi singura varianta sa ma lass convinsa sa il duc. masina lui cornel abia incape pe strada, daramite in bloc, iar pe a mea, la cum e de cind au daramiat primariile garajele ma tenteaza din ce in ce mai tare sa o priponesc de caloriferul din holul de la intrare...