vineri, 6 februarie 2009

Cadou de primăvară

Nu pot să ţin doar pentru mine. Afară se desprimăvărează. Şi pe dinăuntru trebuie să fie la fel. Nu degeaba privim mereu pe geam spunîndu-ne că vremea, acest subiect veşnic fascinant, parcă ar simţi la fel ca noi... În fine, intraţi aici. Va fi un început pentru aproape orice.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Ma uit pe geam si-mi place ceea ce vad, dar atat! Daca fac greseala si intorc capul nu vad in interior decat fire, cabluri, butoane, leduri.Si culmea...nu functioneaza decat atunci cand serverele sau virusii sunt deconspirati.Nu pot asculta Rahmaninov pentru ca SERVERELE au o problema. Nu pot bea apa filtrata pentru ca pe linia de apa rece curge apa calda, iar pe cealalta calda, curge fierbinte. Nu potimprima ca nu am Ribbon. Nu pot vorbi la telefon ca nu am incarcator.Sunt prizoniera tehnicii. Nu pot decat sa ma uit pe geam si sa-mi spun ca ziua asta este ca un copil: frumoasa, calda, o viata la inceput.

Anonim spunea...

vanessa, poate ca e un lucru bun sa constati ca in afara stiintei se afla totusi ceva. dincolo de secole, sunt niste copaci, un soare, o primavara care se impune in forta inainte de vreme. Si nimic din toate astea nu are nevoie de nici un fel de cablu.:)