miercuri, 22 iulie 2009

Bonnie Tyler - 58 de ani de ceaiuri dansante

Nu am idee ce medie de vârstă au cititorii mei fideli şi nici dacă Bonnie Tyler le spune ceva. Mie îmi aminteşte de vremea cînd muzica "de-afară" era similară cu o întîlnire cu marţienii sau cu ideea de apă caldă la discreţie. Ascultam pe cînd ne rugam la reşou să facă destulă căldură ca să ne dăm jos pulovăraşele şi şosetele flauşate ca să ne vîrîm în patul încălzit de mamaie cu phoenul.

Nu mai am vinilul care sărea la refrenul lui It's a Heartache, dar nu aş ezita să mai pun piesa dacă aş da de ea pe un cd.

Bonnie Tyler nu numai că încă mai cîntă, da, tot cu vocea aia de ferăstrău, dar încă se ţine de ceaiuri dansante de se culcă abia dimineaţa. În zori, cu gîtlejul îmbîcsit cel mai probabil nu cu ceai de sunătoare, îşi promite încă să o lase mai moale cu pierdutul nopţilor.

Are 58 ani. Vîrsta mamelor noastre.

Dacă vă e dor, iaca OTVul făcu o reintrare a donşoarei în peisajul autohton.

5 comentarii:

Anonim spunea...

La 58 de ani, intre doua plimbari cu nepotii, numai de ceaiuri dansante nu-ti mai arde.
Poate doar daca ceaiul dansant dureaza maxim 45 de minute ca la codul bunelor maniere. Peste cativa ani oricum se va seniliza si va sta la ceai dansant cate doua zile, uitand de fapt care a fost scopul vizitei (elevii, studentii si mosii mai fac d-astea).
Pe scurt - o babaciune.

vasilissa spunea...

@anonim, babaciune, desigur. deci, sa inteleg ca o sa o lungeasca si mai tare cu petrecerile? :))

Călin spunea...

Mă credeam deja mare când am auzit prima oară „It's a Heartache”. Si acum mă cred încă tânăr. Dar melodia asta îmi place la fel. Deci, ce să fie?

vasilissa spunea...

spiritul tinar, caline, ce sa fie altceva. ca doar ala ne tot impinge inainte. inaintea burtii oricum...

Călin spunea...

Mult înaintea burtii, mult mai înainte!