miercuri, 7 ianuarie 2009

"Un colţ de pătură"

Există şi la noi nişte omuleţi care încearcă să pună umărul concret... Extrag de la commenturile din postul trecut următorul text. Cei care simt că vorbitul nu e suficient au şi această variantă:



ASOCIATIA PENTRU APARAREA DREPTURILOR
APATRIZILOR SI REFUGIATILOR (A.P.A.D.A.R)
str. Batistei nr. 11, sect. 2, Bucuresti,
tel: 0766482999 / 0727673376 / 0728178998
www.apadar.ro


COMUNICAT

Asociaţia Pentru Apărarea Drepturilor Apatrizilor şi Refugiaţilor (A.P.A.D.A.R.), organizează în data de joi, 8.o1.2009 între orele 12-14, pe trotuarul de vis-a-vis al Ambasadei Israelului din Bucureşti (Blvd. Dimitrie Cantemir nr. 1, tronson 2+3, Bloc B2), o adunare publică avînd ca scop oprirea războiului din Fâşia Gaza. Cerem retragerea trupelor evreieşti din Fâşia Gaza.

Facem apel către toate asociaţiile şi persoanele care doresc să protesteze împotriva războiului din Fâşia Gaza, să vină să alături denoi.
5.01.2009

Eu am o singură problemă cu această acţiune: în afară de studenţi şi pensionari, joi la miezul zilei nu prea văd cine va putea să îşi spună cuvântul în persoană. dar, e drept că războaiele nu aşteaptă venirea weekendului...

4 comentarii:

Anonim spunea...

Intamplator cunosc reprezentantul acestei Asociatii, de foarte multi ani. Inca am dubii asupra adevaratului scop pentru care se organizeaza aceasta manifestatie. Ca se organizeaza joia nu ar fi o problema, dar sistemul legislativ si mentalitatea romaneasca nu vor lasa ca aceasta manifestatie, de altfel, pasnica sa-si atinga scopul.

Anonim spunea...

iata cum, din pacate, la noi cei care par sa aiba un scop nobil se dovedesc a fi altceva...

Anonim spunea...

si cum iti spuneam, actiunea va avea loc joi, timp de o ora, pe trotuarul de langa Parcul Unirii. Vor participa....20 persoane!

Alina spunea...

zice-se ca luni (12 ian.) se lanseaza o campanie de strangere de ajutoare - http://www.frontnews.ro/evenimente/gaza/campanie-de-strangere-de-ajutoare-pentru-victimele-conflictului-armat-din-fasia-gaza-19519