sâmbătă, 15 august 2009

Săpunul care salvează căsniciile

Da, exact, s-a inventat săpunul care salvează căsniciile: săpunul cu aromă de bere.

Nu vă aruncaţi să mă gratulaţi cu un respectuos „huo”. E numai vina voastră dacă nu vedeţi beneficiile. Să presupunem că un domn căsătorit îi dă telefon nevesti-si pe la un nouă seara şi îi zice: „Dragă, întîrzii, ies la o bere cu băieţii, vine şi şefu... Nu dragă, fără neveste, doar noi, băieţii...”

Sigur că berea cu băieţii e blondă, alcohol free şi înregistrată sub o marcă obscură de genul Mimi, Fifi, Pitzi, Mitzi...

Înainte de a porni spre casă, omul, pentru că el, de fapt, îşi iubeşte nevasta şi nici prin cap nu i-ar trece să o rănească, se poate dezbăra de mirosul firesc după o zi de muncă şi de... muncă folosind săpunul ce-i va conferi acea fină, dar atât de masculină, aromă de bere.

Acum serios, ce nevastă normală la cap şi-ar imagina că damful ăla de bodegă de ultimă speţă vine de la o aventură pe-nserat în care nu a fost implicat nici măcar un gram de hamei în stare lichidă? Şi-n fond, ce? Era mai bine să fi venit beat acasă?

4 comentarii:

Dara spunea...

Ideea asta cum ti-a venit? :P

vasilissa spunea...

@dara, răsfoind presa, desigur, pe modelul viaţa bate... cîmpii.

vanessa spunea...

Asta imi aminteste de vremurile cand fratele meu se apucase de fumat in spatele blocului. In fiecare seara mama il punea sa sufle imaginandu-si ca are un nicotinotest. Ca sa scape de chelfaneala mamei, inainte de a veni in casa mesteca ace de brad. Cred ca avea limba umflata, dar merita efortul. Pana cand intr-o zi mama i-a spus: "Iar mirosi a brad, ai fumat!".
By the way, sapunul pentru femeile fara griji, ce aroma ar trebuie sa aiba?

vasilissa spunea...

vaneso, hai ca am ris cu hahaha si hohohoho la aia cu "iar mirosi a brad". cit priveste sapunul pentr femeile fara griji... tema ramine deschisa...