marți, 1 decembrie 2009

Iubiri grădiniţiste

Hai că dacă tot m-a pălit acu amocul cu copiii şi poveştile, să vă zic una de-a lu' fiu-miu ăla genialul, că altminteri nici că s-ar putea, că doară io l-am făcut şi cu ta-su. Dar mai ales io. Deci, Ştefan e nu numai extrem de frumos şi exagerat de deştept, dar e şi aşa, cum să vă explic, iubăreţ ceva de speriat. Într-atît, încît mi-a explicat plin de zăduf pe motiv că io mă pup cu ta-su şi cu el nu, că lasă, mami, că mă pup şi io la grădiniţă. Cu cine? Păi cu Iulia. Cu Iarina. Cu Iustina. Şi cu Manea.
Cu Manea?!?! Priviri furişe, aşa, ca între părinţi îmbătrîniţi în rele. Manea, grosu şi-arţăgosu? Mneaaaa, Manea Maria. Ninoooo, ninooo, salvarea era deja la colţul străzii. Ne revenim din spaimă. Şi adică, măi, Ştefane, cum vine treaba asta? Ete aşa, ne dăm coate şi ne ascundem sub masă ca să ne pupăm şi să nu ne vadă doamna. Păi, şi fetele nu se supără cînd te pupi cu alta? Nu. Nu. Că nu mă pup decît cu ele...

Dar să ştiţi că io una sînt liniştită. Dacă se pupă cu patru nu sînt cine ştie ce pericole. Mai nasol e cînd vine vîrsta aia cînd nu-ţi mai dă ghes inima să te pupi decît cu una. Părerea mea.

9 comentarii:

Alina spunea...

:)) Rad eu, rad, dar parca vad ca ii faci intrare separata peste vreo 2 ani :D

vasilissa spunea...

ba, acu cit o costa naibilui o galeata de ciment sa facem o scarita si o balustrada? Merita efortul pentru nitica liniste la batrinete.

vanessa spunea...

I-am citit Dariei randurile tale.
A parut un pic geloasa, dar imediat mi-a dat si replica:
Noi ne pupam afara. Am ridicat sprancenele si am intrebat: Tu cu cine te pupi, asteptand o insiruire de nume.
Cu Luca, cu Adi, cu Mario, de fapt mami, cu toti baietii din clasa.
Si sa stii mami, ca Luca m-a pupat si pe gura de ziua lui.
Am inteles ca era un moment mai special si m-am apucat sa concep coment-ul.

vasilissa spunea...

minca-o-ar mama pe ea de fata pupacioasa :)

Bucharest's Nightlife spunea...

Doamna... ce te mai miri ca le pupa pe toate? ultima oara cand l-am vazut eu (sa fie un an sau doi) o ceruse de nevasta pe fetitza de pe terasa si pe urma se dadea la tanara de 24 de ani care venise cu iubitul in oras.

Chiar o ia incet baiatu'...
Asa Stefane! Pupa-le! Da' sa fie fete!

vasilissa spunea...

hehe, bucharest nightlife, sper doar sa nu se scirbeasca :))

Unknown spunea...

Asa mama, asa fiu! Tu cind erai chiar mai mica decit Fane, mi-ai comunicat hotarit ca te insori! cu Calin si o sa locuiti la etajul 9, apoi ai reflecat si ai hotarit ca un etaj inferior v-ar permite accesul la butonul de la lift.De mincat, urma sa minacti la mine, de spalat erai hotarita sa speli tu si pentru Calin. Asa ca ... a doua zi mi-ai spus ca nu te-ai insurat pentru ca n-ai avut timp.

Unknown spunea...

Hai ca mi-am adus aminte ce mi-a spus Fane intr-o zi cind mi-a inminat un desen facut de el ca eu sa imi aduc aminte de el cind va fi mare, dar, si aici citez: daca tu o sa mai fi pe lume, Buni!

vasilissa spunea...

@nina. donle, cam adinc Fane, dar, ma rog, daca nu ti-e cu banat, are cu cine semana :)