luni, 11 februarie 2008

Să ne iubim organizat!

EROARE

Includeri
URLTip MIME
Adăugare link de includere
  
Aldin Cursiv
  
Culoarea textului Culoarea de fundal
  
Link
  
Aliniere la stânga Aliniere pe centru Aliniere la dreapta
  
Listă cu numere Listă cu marcaje Fără indentare Indentare text
  
Înlătură formatarea din textul selectat
  
Vizualizare
Verifică ortografia
  
Adăugaţi imagine
  
Vizualizare
Vizualizare




şi postare

Comenzi rapide: apăsaţi Ctrl cu: B = Aldin, I = Cursiv, P = Publicare, D = Schiţă mai multe
Publicaţi în continuare Încărcare material video Anulaţi
Puteţi continua editarea postării dvs. în timpul încărcării, dar nu aveţi posibilitatea să închideţi această fereastră sau să publicaţi până la finalizarea încărcării.
Se procesează materialul video... Anulaţi
Aveţi posibilitatea să vă salvaţi postarea şi să reveniţi la publicare după finalizarea procesării.

Nu se poate face conexiunea la Blogger.com. Salvarea şi publicarea pot eşua. Încercaţi conectarea acum. Se face conexiunea la Blogger.com...

4 comentarii:

Anonim spunea...

Cautam intotdeauna Perfectiunea, asa suntem facuti, poate putini stiu ca noi insine suntem limitati in acesta minunata Cautare..ca este un miraj sa cerem mai mult atunci cand nu putem sau cand ne dorim ceva ce nu putem avea. Nu vreau sa ma intelegi gresit, este un lucru minunat si incercam sa ne desavarsim in acesta cautare de multa vreme!
Cel mai puternic factor uman este motivatia si ea functioneaza superb in zeci de mii de feluri,daca nu exista nu aveam nimic ca specie si probabil nu puteam face diferenta intre nimic si putin mai bine.Totul este relativ chiar si judeacata noastra, dar felul cum ne urmam trairile ne deosebeste si ne poate aduce sentimente profunde pentru noi sau cei din jur.Incet incepem sa dezvoltam Credinta ca putem avea Minuni langa noi, constienti fiind ca noi le-am facut.
Avem nevoie tot timpul de o motivatie, de acea Idee de Intens si ne infioram numai la gandul ca ea exista.
Trecem in fiecare zi pe langa oameni extraordinari, deosebiti dar nu stim sa ii privim in ochi, sa intelegem de ce ii zarim in fiecare clipa, e ciudat si noi continuam sa cautam ceva cu ardoare nestiind sa ne ascultam sufletul care ne spune sa ne oprim o clipa din goana noastra, sa devenim mai buni si macar o data sa fim atenti la semnele care le primim!
Cautam si undeva ne pierdem in fuga noastra pentru perfectiune, oare la ce bun..la ce ne poate ajuta o cercetare continua a spatiului creat de noi si a timpului in care suntem alesi?
Cineva spunea odata ca in viata ne trebuie 3 lucruri cu adevarat :ceva de iubit,ceva de facut si ceva de crezut in! Foarte adevarat si cred ca majoritatea gasim cel putin doua dintre ele intotdeauna!
Ne lasam purtati de sperante si idealuri care se dovedesc a fi adevarate si vin catre noi doar daca avem puterea sa luptam pentru ele! Sincer cred ca nimic nu e gratuit si daca primim va trebui sa dam o mare parte din noi, bucurii, zambete , sentimente…oamenii sunt infiorator de asemanatori daca ii studiem dar putini stralucesc cu adevarat.
Cred ca primim ce ne trebuie dincolo de cautarile noastre si raspunsul la asta sta strict in noi si in istoria noastra personala ca fiinte ce se perinda mai mult sau mai putin in acest spatiu.
Veti spune ca iubirea este un sentiment suprem chiar indreptata acolo unde trebuie spre Cer,probabil ca asa este insa cine poate spune ca a gasit acel echilibru absolut?
Asa ca putem tinde spre Bine si ne avantam in acesta cautare cu tot ce avem, niciodata tinand cont ca vor exista riscuri si bariere ca putem pierde tot sau castiga mai mult decat meritam.Poate asta face si farmecul existentei noastre, poate de asta avem nevoie sa reusim sau macar sa putem zambi seara in ultimul ceas al noptii cand suntem gata sa inchidem ochii.
Nu exista o reteta a succesului, eu personal cred in gandurile pozitive si in fiorul de bucurie al existentei, oare ce alt Dar mai mare puteam primi ca sa avem o viata fericita?
Restul depinde de noi si de credinta noastra mereu ingradita de fapte si ganduri antagonice care ne zbuciuma intreaga existenta din cand in cand si care ne poarta pe poteci curate si linistite atunci cand mintea noastra este limpede.
Da, putem afla raspunsuri si realiza vise cu siguranta atata timp cat nu uitam cine suntem si daca in umilinta noastra tintim mai sus si cu multa incredere!Putem creea totul din nimic si putem pierde totul cand nu avem nimic!Nimicul este doar golul din noi pe care fiecare e liber sa il umple cu ce crede de cuvinta si cu ce simte odata cu trecerea anilor!
Va doresc sa aveti rabdare si putere sa cautati daca cumva sunteti niste calatori care au pornit intr-o minunata Calatorie!
Am scris acest text pentru fiecare din noi care au simtit ca vor sa zboare sau care au cazut si nu au inteles de ce.
Sa ne bucuram ca putem decide mai mult sau mai putin pentru fiecare alegere facuta, diferenta o fac sinceritatea cu noi insine si puterea cu, care urmam calea aleasa!
Succes in tot ce va doriti!

vasilissa spunea...

recunosc, sint impresionata de dedicarea de care ai dat dovada raspunzind. uite asa reusim sa nu mai trecem zilnic pe linga oameni extraordinari fara sa ii recunoastem.

Anonim spunea...

Ca o traditionalista si conservatoare ce ma aflu, preferam sa scriu randurile de mai jos in jurul datei de 24 februarie (cu toate ca nu asociez randurile cu evenimentele ce va sa vina) dar mi-a atras atentia titlul articolului, scris intr-un mod ironic, voi incerca sa raspund in modul meu la ce se cheama valentaiz dei si dragobetele:
As vrea o secunda de iertare,
Un minut de amintiri,
O ora de singuratate,
O zi de libertate,
O luna de adevar,
Un an de dragoste
Si-un infinit...sinceritate!

vasilissa spunea...

vanessa, maica... nici nu iti doresti prea mult! :)) macar un vers daca se indeplineste si ne putem considera multumiti de viata. nu?