vineri, 21 martie 2008

Unde nu-i CAP, cade brînză

Auăleu, fraţilor, să ştiţi că nu-i a bună... Bună ideea, proastă execuţia. Unde e morocănosul Diaconescu de îl cunoaşte o naţie ca sopîrlicarul şef, mutălăul şi implacabilul? Dar, măcar am rîs. Ceilalţi sunt exact unde trebuie cînd nu sînt la balamuc, desigur.

http://economie.hotnews.ro/stiri-media_publicitate-2624635-video-reclama-branzeturi-dan-diaconescu-mascati-clarvazatori.htm

5 comentarii:

Ronin Man spunea...

le-am vazut de ieri, sunt 3! se potrivesc exact pe audienta lui DD Direct... sincer, sunt naspa, dar parca se potrivesc profilului postului! si daca e si pe bani putini atunci cred ca ideea celor de la Delaco nu e chiar rea! produse cu calitate indoielnica, telespectatori la fel = potrivire perfecta :))

vasilissa spunea...

am revenit nitel asupra postului. cred ca prima reactie a fost una exagerata. dar, de fapt, ramin la aceeasi parere. :)

greenfield spunea...

Eu am blog si aici, deci daca vrei sa facem o campanie ca lumea cu tema: cum se naste in Romania, putem face un blog aici, unul pe WeBlog si unul pe Wordpress.Pe WordPress sunt Forevergree.

greenfield spunea...

Forevergreen, sorry.

vasilissa spunea...

pai io zic ca putem face doua. trei deja e cam mult. plus ca cine naibia se ocupa de toate odata?

poti sa demarezi tu? nu de alta dar acu sint contra cronometru cu un proiect. fa-mi un user name de genul vasilissa sau oricare altul, parola ce poftesti si da-mi de veste intr-o maniera de genul mess sau pe laura.aprodu@gmail.com

cool!