vineri, 28 martie 2008

În ce fel de lume trăim?

În afară de Jurnalul Naţional, nimeni nu a spus nimic despre cum a murit o tînără de numai 20 de ani lovită pe trecerea de pietoni, pe Kiseleff.
Şi acum hai să vedem cine nu o să păţească nimic dat fiindcă a omorît un om.

Anamaria Straus este cunoscută în special în lumea afacerilor duty free, dar şi în cea automobilistică. Mai face afaceri cu pietriş, produce filme şi se ocupă şi de publicitate. Este parteneră de afaceri cu fiul lui Pavel Lăscuţ, fost director al Vămilor. Firma Heinrig care se ocupă cu vânzarea produselor în regim duty free are sediul în Zona Liberă din Constanţa. Silviu Preoteasa, unul dintre colaboratorii lui Straus atât din firma care se ocupă cu duty – free, cât şi la Midocar, dealerul Volkswagen în România, este membru în consiliul director al Asociaţiei Producătorilor şi Importatorilor de Automobile alătutri de Călin Popescu Tăriceanu care este şi preşedinte de onoare. Heinrig a fost implicată şi în scandaluri imobiliare cu vile ieftine de la RAPPS în 2007. În timpul guvernării PSD, Midocar a câştigat contracte de zeci de milioane de euro cu Ministerul de Interne, SRI, SIE, sau MApN pentru maşini, iar tratativele pentru securizarea graniţelor, "Afacerea Frontiera" , s-au purtat la sediul Midocar Consulting.Aşa se explică şi reacţia ciudată a autorităţilor care au refuzat să facă orice comentariu.

sursa: Jurnalul Naţional

http://www.jurnalul.ro/articole/120885/lovita-si-abandonata-pe-trecerea-de-pietoni-sub-privirile-politistilor-(imagini-socante)

13 comentarii:

Ronin Man spunea...

am vazut la antena 1! femeia asta a lovit-o si dupa vorbea la telefon, nici nu s-a apropiat de fata aia saraca... era studenta anul 3, din moldova si era buna la invatatura.
Sa nu-i dea dumenezu liniste nici pe lumea ailalta lu' Strauss asta sau cun draku s-o ia o cheama! Sunt asa furios pe nedreptatea asta de viata!:((

Anonim spunea...

eu am privit ingrozita, oripilata ceea ce au filmat aia de la antena. este dincolo de orice imaginatie. pur si simplu, te uiti si te gindesti ca faci parte din alta specie!

Anonim spunea...

pacat de fata aia ... am turbat cand am vazut , din pacate , cu scuze cei din preajma n-au prea facut nimic ... trebuia sa-i ia pe militienii aia de guler si sa suie fata intr-o masina de politie ... sau sa opreasca coloana oficiala ... de obicei maharii astia se plimba cu o ambulanta de 'urgenta 0 ' dupa ei ... io m-am agitat o data pentru un aurolac care voma sange ...am reusit sa-i aduc o salvare in 5 minute ... situatiile disperate cer determinare ... nu injuraturi ... pacat

Anonim spunea...

Indiferenta naste monstri

Anonim spunea...

da, somnul creierului, in cazul in care exista, naste monstri. si da, daca injuram nu rezolvam nimic.

Anonim spunea...

Filmuletul cu stirea a ajuns si pe youtube, l-am vazut ieri seara si nu mi-a venit a crede dar vad ca este cat se poate de reala stirea .... e groaznic .... rog presa sa faca presiuni ca acest caz sa nu dispara.

Anonim spunea...

asta incerc si eu sa fac. inclusiv hotnews omite elemente esentiale, de genul cine este cea care se face vinovata de omor. gandul, de asemenea, omite. jurnalul national scrie, 220.ro, de asemenea, stirea a fost la antena si ATIT. nimic mai mult, ca si cind e o stire oarecare. RUSINE presei din ROMANIA.

Anonim spunea...

nu ma lasa in pace subiectul asta. ma intrebam cine o fi aceasta femeie-monstru, care dadea telefoane fara sa se sinchiseasca de starea fetei aleia. si ia uite ce am descoperit:
http://www.tmb.ro/dosare_ecris.php?id_dosar=30100000000079189
daca inteleg bine, doamna straus, fosta costache, a fost data in judecata de propria ei fiica pt. pensie de intretinere!!!!! iar fiica a obtinut de la doamna posesoare de x afaceri prospere INCREDIBILA suma de 13 milioane pe luna.
ce parere ai, doamna?
(cred ca ma reapuc de investigatii)

Anonim spunea...

uite ca nu toata natia doarme. cine spunea ca in romania nu mai exista oameni care nu lasa lucrurile asa cum par? multumesc de informatie. Acum, ziarele care se respecta ar trebui sa trimita un omulet mic, agitat, cu creion si carnetel sa faca nitica galagie. Va amintit ce a patit nevasta lui Adrian Paunescu dupa ce a casapit o familie intreaga, ca pe sobolani? NIMIC.

Anonim spunea...

Nu ma mai mira nimic, chestia asta cu omoratul pe trecerea de pietoni a devenit hobby pentru cei cu stare. Il calci pe cap pe nenorocit, bagi 10-20 de mii de euro la inaintare si scapi cu suspendare ... iar daca nu tine misculatia, iti scoti adeverinta medicala ca nu suporti regimul de detentie.

Singurul lucru care s-a schimbat fata de regimul comunist este ca acum stim, dar nu ajuta cu nimic. Fostii colegi de holuri de la Secu' inca traiesc, prospera si se acopera unul pe altul, iar in posturile cheie nu este pus oricine.

Ne fura, ne batjocoresc si mai nou ne si omoara, dupa ce tot ei se bat in piept cu respectarea drepturilor omului ... asta e clasa politica din Romania, acum si inca peste 100 de ani.

Pentru cei ce vor sa isi faca o firma, e bine de stiut ca afacerile cu statul sunt cele mai profitabile si mai lipsite de riscuri ... de orice natura ... chiar si daca omori un om!

PS. Din ce am vazut in film, atitudinea individei Straus denota faptul ca nu ar omorat pe cineva pentru prima oara ...

Anonim spunea...

tot citind si tot rasuncindu-ma pe linga subiect, caci mi-e imposibil sa inteleg cum este, de fapt, posibil asa ceva, am ajuns la concluzia simpluta ca, de fapt, unii, desi arata ca mine si ca tine, nu fac parte din aceeasi specie. cit de infernal sa fii, cit de inuman, in fond, ca sa nu ai nici o tresarire de constiinta si sa iti pui problema, in timp ce un om moare din cauza ta, daca circulai sau nu cu viteza legala...

Anonim spunea...

Ma bucur ca nu sunteti ca EI, ma bucur ca vreti sa schimbati ceva, ma bucur ca tresariti la nesimitire si tupeu, dar....'geaba!
Aceasta femeie va sfarsi exact si la fel ca doamna Paunescu, adica in casa ei, in patul ei si cu cheile puse in contact gata oricand sa sofeze
Cunosc sistemul foarte bine, din pacate!
2-3 telefoane si se rezolva
Ziaristilor adevarati li se va arunca ceva praf in ochi, iar "ziaristii" isi vor lega ochii si gura
Trist!
Dumnezeu s-o ierte!

Anonim spunea...

aceasta greata eterna tot trebuie sa se transforme la un moment dat in stare belicoasa a natiei.